Welkom bij Gerth Coiffures
In December 1984 is Yvonne Gerth gestart met de kapsalon in Almere Haven. Al snel werd een hechte klantenkring aangetrokken en sindsdien is Gerth Coiffures een begrip. De zaak werd daarna voortgezet door Gilbert Gerth en ondertussen, 34 jaar later, is het Ruben Gerth die de scepter zwaait. De kenmerken, gastvrij, toegankelijk en goede kwaliteit is onveranderd gebleven.
Van alle markten thuis
Nu heeft Ruben zich ontwikkeld tot barbier en heeft hij zich omringd met ervaren en uitstekend gekwalificeerde kapsters. Inmiddels zijn wij een samenwerking aangegaan met de firma Keune wat heeft geleid tot een ambassadeurschap bij Keune. Dit houdt in dat wij met uitstekende producten werken die garant staan voor een goede haarverzorging.
Experts op ons vakgebied
U wordt bij ons altijd geholpen door gecertificeerde kapsters.
Familie vriendelijke salon
Geschikt voor het hele gezin. Wij knippen heren, dames en kinderen.
Tevredenheidsgarantie
Een kapsel naar wens, een heerlijke kop koffie en een fijne ambiance.
Van een simpel kapsel tot een compleet nieuwe look. Bij Gerth Coiffures hebben wij alle tijd en aandacht voor u en uw kapsel.

U kunt altijd langs komen voor uw gewenste behandeling. Wilt u echter op een precies tijdstip geholpen worden of wordt u het liefst behandeld door uw vaste kapster dan kunt u ook een afspraak maken.