Tagline

Bekijk onze diensten

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

Knippen
Tagline

Knippen

Onderschat nooit de kracht van een goed geknipt kapsel. Of je nu als dame voor een bob, lagen of een pony kiest. Of als heer voor een verzorgd kapsel kiest. Met behulp van onze vlijmscherpe scharen en messen helpen onze kappers je om jouw favoriete kapsel te vinden.

Kleuren
Tagline

Kleuren

Een goede haarkleuring kan wonderen doen voor je uitstraling en kan je zelfvertrouwen een flinke boost geven. Het is daarom belangrijk dat je de kleuring laat doen in een salon met een ervaren kleurspecialist. In onze salon kan je kiezen voor highlights, een coupe soleil, balayage, een (semi)permanente kleuring of een spoeling. Weet je niet goed welke stijl of kleur het beste bij je past? Kom dan eens langs en zodat je we gericht kunnen informeren.

Permanent
Tagline

Permanent

Met een permanent heb je elke dag mooi gekruld haar zonder urenlang in de weer te gaan met je krultang of krulset. In plaats daarvan wordt er een chemisch product gebruikt die de zwavelverbindingen in je haarstructuur verbreekt en deze omvormt naar prachtige, natuurlijke krullen. Zo zie je er zelfs na een plensbui nog geweldige krullen.

Barber cuts
Tagline

Barber cuts

Tegenwoordig zijn er voor mannenkapsels net zoveel mogelijkheden als voor vrouwenkapsels. Ga je voor een taper-fade of een retro barbierslook? Daarnaast heb je een mooie baard ook niet zomaar, die creëer je bij de barbier. Net zoals het haar op je hoofd, kun je ook je baard niet aan zijn lot over laten. Ontdek het effect van een transformerende trim en je zult zien hoe goed je baard er eigenlijk uit kan zien. Vraag in onze salon naar Ruben en hij zal je voorzien van zijn haarscherpe fades!

Balayage
Tagline

Balayage

Balayage en ombre vereisen weinig onderhoud en groeien gemakkelijk en mooi uit. Ideaal dus wanneer je niet iedere maand je kleur wilt laten opfrissen. Beide kleurtechnieken zorgen voor een boost van je kapsel en hebben bovendien een stuk minder onderhoud nodig dan traditionele highlights. Balayage geeft een zomers effect aan je kapsel en ombre zorgt voor een wat duidelijker uitgroei-effect. Kom langs in onze salon en laat je gericht informeren voor jouw haartype.

Föhnen en stylen
Tagline

Föhnen en stylen

De föhn staat ook wel bekend als de beste vriend van elke vrouw. Je kapsel laten föhnen in een kapsalon zorgt bij elk haartype voor zijdezacht en pluisvrij haar. Een goede behandeling met de föhn kan je een compleet verzorgd kapsel geven binnen 20 minuten. Daarbij krijg je een prachtige haartextuur die bijna onmogelijk is om te krijgen wanneer je het op een natuurlijke manier laat drogen.

Al 40 jaar zijn wij een gezellige en gevestigde salon, waarbij kwaliteit voorop staat en onze klanten de deur uit lopen met een persoonlijk en uniek kapsel. Bij Gerth Coiffures werken we met passie en liefde voor het vak en worden de nieuwste trends op de voet gevolgd.
Subscribe
By subscribing you agree to with our Privacy Policy and provide consent to receive updates from our company.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
© Copyright 2022, Gerth Coiffures
Plan hier een afspraak