Al jarenlang een begrip in Almere

In December 1984 is Yvonne Gerth gestart met de kapsalon in Almere Haven. Al snel werd een hechte klantenkring aangetrokken en sindsdien is Gerth Coiffures een begrip. De zaak werd daarna voortgezet door Gilbert Gerth en ondertussen, bijna 40 jaar later, is het Ruben Gerth de nieuwe generatie die de zaak doet bloeien. De kenmerken, gastvrij, toegankelijk en goede kwaliteit is onveranderd gebleven.

Van alle markten thuis

Nu heeft Ruben zich ontwikkeld tot barbier en heeft hij zich omringd met ervaren en uitstekend gekwalificeerde kapsters. Inmiddels zijn wij een samenwerking aangegaan met de firma Keune wat heeft geleid tot een ambassadeurschap bij Keune. Dit houdt in dat wij met uitstekende producten werken die garant staan voor een goede haarverzorging.

40 jaar kennis in
het kappersvak

Boek jouw afspraak
simpel en snel online

Geschikt voor
het hele gezin

39 jaar

Experts in het kappersvak

19.000+

Behandelingen verricht

99%

Tevreden klanten

Van een simpel kapsel, tot een compleet nieuwe look.

Bij Gerth Coiffures hebben wij alle tijd en aandacht voor jou en je kapsel.

Maak simpel en snel een afspraak in onze agenda. Kies online je gewenste behandeling en het tijdstip dat voor jou het beste uitkomt.

De koffie staat klaar! ☕

Al 40 jaar zijn wij een gezellige en gevestigde salon, waarbij kwaliteit voorop staat en onze klanten de deur uit lopen met een persoonlijk en uniek kapsel. Bij Gerth Coiffures werken we met passie en liefde voor het vak en worden de nieuwste trends op de voet gevolgd.
Subscribe
By subscribing you agree to with our Privacy Policy and provide consent to receive updates from our company.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
© Copyright 2022, Gerth Coiffures
Plan hier een afspraak